Laden Evenementen

Zeeland – daguitstap

27/01/2019 @ 7:00 AM - 6:00 PM
  • Dit evenement is voorbij.
De winterkoude zorgt er steevast voor dat heel wat vogels naar onze contreien afzakken. Eén van de belangrijkste vogeltrekpleisters in de buurt is het Nederlandse Zeeland . En als je ook weet dat de Noorderburen niet vies zijn van een duidelijk plan in verband met natuurinrichting, dan weet je dat het een dag vol steltlopers, roofvogels, eenden, zangvogeltjes… wordt. Zo’n echte vogelkijkdag om niet te missen.
Tradities zijn er om in ere te houden. En dus hebben we sinds jaren nog eens een daguitstap naar Zeeland op ons programma gezet.
Dit is voor vogelkijkers uit de Lage Landen een must. Gebieden als Brouwersdam, Veerse Meer, Flauwers Inlaag, Neeltje Jans klinken als muziek in heel wat oren.
Het aanbod aan soorten is fenomenaal. En dan hebben we het nog niet gehad over de niet te versmaden vissoep van de Heerenkeet. Kortweg een uitstap die je niet mag missen.
Wij hebben ook voor die dag een minibus gehuurd. Daar kunnen alvast 9 personen in meerijden. Kostprijs all in ongeveer 30€ per persoon. Wie eerst iets laat weten (gewoon een mailtje sturen via reply) is al zeker van een plekje. Zijn we met meer dan proberen we dat volk samen te zetten per auto. Ook hier stellen wij voor dat de kosten voor de benzine verdeeld wordt over alle passagiers.
We vertrekken om stipt 7u00 aan de kerk van Wellen. En zoals al gezegd, best vooraf inschrijven !!!

Gegevens

Datum: 27/01/2019
Tijd: 7:00 AM - 6:00 PM
Evenement Categorie:

Leave a Reply

Your email address will not be published.